Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت:پزشکان در صورت مشارکت در اجرای نسخه نویسی الکترونیک می‌توانند با خوداظهاری در سامانه نسخه الکترونیک از تسهیلات استفاده کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی رضایی، معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت گفت: در راستای توسعه خدمات الکترونیک سازمان و اجرای طرح ملی نسخه الکترونیک و به منظور تسهیل انعقاد قرارداد با مطب پزشکان متقاضی همکاری با سازمان اعم از عمومی، متخصص و فوق تخصص، مقتضی است به قید فوریت و به طرق مناسب از قبیل سازمان نظام پزشکی استان، تارنمای اداره کل استان، رسانه‌های جمعی استانی و به پزشکان دارای پروانه مطب فعال در سطح استان اطلاع رسانی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران اظهار داشت: پزشکان در صورت مشارکت در اجرای نسخه الکترونیک می‌توانند با خوداظهاری در سامانه نسخه الکترونیک به نشانی eservices.ihio.gov.ir/psc ثبت نام نموده و سپس طی تماس تلفنی به اداره نظارت اداره کل بیمه سلامت استان اطلاع دهند تا قرارداد آن‌ها ثبت نهایی و در اسرع وقت فعال شود.

وی افزود: راهنمای این فرایند در زیر سامانه PSC سامانه شرکای کاری به صورت لینک قرار داده شده است، لذا ضروری است موضوع به نحوی برنامه ریزی شود، تا این فرایند به ویژه احراز هویت پزشک، کنترل پروانه مطب ثبت شده توسط پزشک و قرار نداشتن وی در فهرست محرومیت از اشتغال به حرف پزشکی و بیمه درمانی حداکثر ظرف مدت ۲۴ ساعت کاری نهایی شود.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران تاکید کرد: البته سایر بخش‌های فرایند اداری انعقاد قرارداد از طریق مراجعه حضوری کارشناسان اداره نظارت اداره کل به محل مطب به منظور بازدید اولیه و صحت سنجی و تکمیل اطلاعات ثبت شده و مستندات مربوطه و متعاقبا تنظیم قراردادنامه، آموزش اولیه، امضای قراردادنامه و صدور ابلاغیه آغاز کار حسب ضوابط و طبق روال، متعاقبا انجام خواهد شد، همچنین ثبت شماره حساب بانکی پزشک و پرداخت هزینه نسخ مربوطه منوط به طی مراحل اداری انعقاد قرارداد، تایید نهایی آن و امضای قراردادنامه خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نسخه الکترونیک بیمه سلامت بیمه معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت نسخه الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۵۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اداره کل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف چه دستاورد‌هایی دارد؟

رضا معممی مقدم، مدیرکل امور اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اوقاف و امور خیریه درمورد فعالیت‌هایشان در نمایشگاه اخیر دستاورد‌های اوقاف اظهار کرد: معاونت فرهنگی، دستاورد‌های خود را در نمایشگاه اخیر به نمایش گذاشت و اداره کل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی اوقاف برای اولین بار، قسمت بسیار کوچکی از تولیدات طرح «شمیم خدمت» که کارآفرینی توسط زنان بد سرپرست و بی سرپرست است را در نمایشگاه اخیر به نمایش درآورد.

طرح «شمیم خدمت» کار ویژه سازمان اوقاف با هدف ایجاد اشتغال است و قطعاً این ظرفیت را برای ما به وجود آورده است که بتوانیم نمایشگاه جداگانه و مستقلی را برای دستاورد‌های طرح «شمیم خدمت» برگزار کنیم. زیرا الحمدلله، این طرح رو به رشد بوده و جذابیت‌های خاص خود را داشته است.

مدیرکل امور اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در سال ۱۴۰۲، بیش از ۶ هزار نفر آموزش دیدند و توانستند در حوزه توانمندسازی، تجهیز و کارآفرینی به ایفای نقش بپردازند و در زمینه کیفی سازی فعالیت‌ها تلاش شده است که بیشتر به کیفیت پرداخته شود تا کمیت.

طرح ضیافت حسینی، شمیم حسینی و رزمایش سلامت، زائران حرم رضوی و حرم حسینی، طرح مهر تحصیلی از طرح‌هایی هستند که مصوب شده‌اند و ان شاءالله، در سال ۱۴۰۳ اجرایی خواهند شد.

معممی مقدم مطرح کرد: در سال ۱۴۰۲، تعداد بهره‌مندان طرح «مهر تحصیلی» ۲۵ هزار نفر بوده است که نسبت به سال قبل آن، افت داشتیم و دلیلش به خاطر گرانی کالا‌ها بوده است. اما درآمد عواید موقوفات ما تقریباً افزایش ۳۰ درصدی داشت ولی تورم برای محصولات «مهر تحصیلی» افزایش ۵۰ درصدی داشت. به همین دلیل، ناچار شدیم تعداد کمتری را تولید کنیم.

مدیرکل امور اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: طرح زائران حرم رضوی در سال گذشته با حضور ۳۵۰ نفر از جامعه هدف برگزار شد که این جامعه هدف در دو سال گذشته متشکل از پاکبان‌ها بود و با استقبال زیادی روبرو شد و پیش بینی ما از طرح «زائران حرم حسینی» و اعزام به عتبات عالیات این است که بتوانیم در سال ۱۴۰۳، ۵۰۰ نفر را اعزام کنیم. 

معممی مقدم گفت: رزمایش سلامت جزء طرح‌های جدید ماست و جای خود را پیدا کرده است که زائران بقاع متبرکه به صورت رایگان غربالگری و معاینه شده و در صورت نیاز، برای معالجه به بیمارستان‌های وقفی معرفی می‌شوند و کار بسیار خوب و منسجمی است. 

طرح «شمیم حسینی» از دیگر مواردی است که به هیئت‌های مذهبی کمک می‌شود و در سال گذشته، ۹۷ میلیارد تومان به هیئت‌های مذهبی شاخص و محوری کمک شد و ان شاءالله، امسال هم اتفاق خوبی از لحاظ رقمی رخ خواهد داد و مخاطبان جامعه هدف از آن برخوردار می‌شوند. 

مدیرکل امور اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: طرح اربعین حسینی نیز، وجود دارد که جزء کار ویژه‌های اداره کل امور اجتماعی و مشارکت هاست که سال گذشته با مبلغ حمایتی بسیار خوبی از بقاع متبرکه بهره‌مند شد و امسال هم، از ابتدای سال برنامه ریزی‌های جدی برای گسترش و کیفی سازی اقدامات و نقش آفرینی سازمان در ستاد اربعین کشور مدنظر قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • فراخوان کشف قیمت و تامین داروهای تک‌ نسخه‌ای
  • فراخوان کشف قیمت و تامین دارو‌های تک‌نسخه‌ای اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اداره کل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف چه دستاورد‌هایی دارد؟
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند