Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان ؛ فتحی بیرانوند روز پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان ، در خصوص ارائه خدمات به سیل زدگان تحت پوشش بیمه سلامت ، اظهار کرد:در این زمینه نیز تدابیری اندیشیده شد تا افراد تحت پوشش که در جریان سیل لرستان آسبب دیده اند بتوانند از خدمات بیمه ای بهره مند شوندبه طوریکه در همان روزهای اول سیل، صدور دفترچه را رایگان کردیم و ۸۰۰ نفر را بدون دوره انتظار و رایگان دفترچه صادر کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه در ۳ شهرستان استان نسخه الکترونیکی صادر می شود، افزود: در حال حاضر در سه شهر ازنا، الیگودرز و الشتر نسخه نویسی الکترونیک شده است.

فتحی بیرانوند نسخه نویسی الکترونیک را  تحولی  عظیمی در حوزه سلامت  دانست و  تصریح کرد: بهره برداری از نسخه های الکترونیکی باعث شده تا حجم اشتباهات نسخه‌ خوانی در داروخانه‌ ها کاهش یابد که همین امر اثرات مطلوبی در سطح جامعه هدف داشته است.

او با بیان اینکه  تمام شهرهای استان تا پایان سال تحت پوشش طرح نسخه نویسی الکترونیک در خواهدآمد،یادآورشد: نسخه پیچی الکترونیکی تابع راه اندازی و تقویت برخی زیرساخت ها است، لذا اقداماتی در جهت تامین زیرساخت ها انجام گرفته  که در صورت تحقق همه شرایط، تا پایان سال ۹۸، همه شهرهای استان لرستان  زیر پوشش نسخه پیچی و نسخه خوانی الکترونیکی خواهدرفت.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان  با بیان اینکه  بحث تبادل الکترونیکی اسناد بستری را نیز در استان شروع کرده ایم  ،خاطر نشان کرد: تمام رسیدگی اسناد با اجرای این طرح ها، الکترونیک شده و خیلی راحت می توان پرونده ها را رسیدگی و در سامانه های مالی پرداخت کرد.

او ادامه داد: یکی از اقدامات مهمی که در دست اقدام قرار گرفته، تبادل الکترونیکی اسناد و مدارک مربوط به بیماران بستری است، به این صورت که اسناد پزشکی از طریق مراکز درمانی و سامانه H.I.D به سامانه پرونده الکترونیکی سلامت" سپاس"  ارسال و از آن طریق به سامانه بیمه سلامت فرستاده می شود و ضمن صرفه جویی در مصرف وقت و انرژی، از هدر رفت سرمایه و نیروی انسانی نیز جلوگیری می کند و موجب می شود تا اسناد بیماران، عیناً رویت و بررسی شود.

به گفته فتحی بیرانوند از ابتدای سال ۹۸  تعداد ۱۱ هزار و ۷۰۵ نسخه الکترونیکی از سوی داروخانه‌ ها، هشت هزار و ۴۸۴ نسخه توسط پزشکان و پنج هزار و ۹۴۹ نسخه توسط آزمایشگاه ها و ارائه دهندگان خدمات پاراکلینیکی صادر شده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: الکترونیک انرژی پوشش سرمایه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۷۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات الکترونیک چه مراحلی دارد؟

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، محسن اسلامی، با اشاره به برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح روز ۲۱ اردیبهشت، اظهار کرد: این انتخابات در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می‌شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند. این انتخابات در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: بازه زمانی تبلیغات داوطلبان از روز ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و در ساعت ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت تمام می‌شود. به ستادهای انتخابات استان‌ها تاکید کرده‌ایم که میادین شهری برای تبلیغات آماده شوند. فضای مجازی هم برای تبلیغات فراهم شده است. دستورالعملی برای تبلیغات در نظر گرفته شده که مبنای کار تبلیغات است. به ستادهای انتخاباتی داوطلبان تاکید کرده‌ایم که حتما براساس همین دستورالعمل برای تبلیغات اقدام کرده و به هواداران خود توصیه کنند که مبنای قانون، تبلیغات کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری دو مانور انتخاباتی، گفت: مانور شبیه‌سازی شعب اخذ رأی و راه اندازی شعب و تست دستگاه‌های احراز هویت و صندوق‌های رای برگزار شده و اشکالات و نواقص احتمالی مورد بررسی قرار گرفته است.

این مانورها با حضور اعضای هیات‌های نظارت و ناظرین شورای نگهبان برگزار شده است. روز یکشنبه هم در استان تهران صندوق‌های الکترونیکی را زیر بار می‌بریم و شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک را اجرا می‌کنیم. از سویی آموزش عوامل اجرایی انتخابات هم انجام شده و ما آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را داریم.

اسلامی خاطرنشان کرد: با معاونین سیاسی و انتخابات و معاونین امنیتی ۱۵ استان که انتخابات مرحله دوم در آن استان‌ها برگزار می‌شود، جلسه داشته‌ایم و موارد لازم برای برگزاری انتخابات را بررسی و هماهنگ کرده ایم. به آن‌ها تاکید کردیم که حتما با داوطلبان نشست داشته باشند و مورادی که لازم است را به اطلاع داوطلبان رسانده و آن‌ها را توجیه کنند.

وی در ادامه گفت: ۱۱هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رای داریم که ۶۵ درصد آن مربوط به انتخابات الکترونیکی است. تاکید داریم که در ۸ حوزه انتخابیه که انتخابات الکترونیکی است، آموزش‌های لازم به مردم داده شود. مردم هم می‌توانند سوابق داوطلبان را از طریق سامانه «انتخاب ایران» که در اینترنت موجود است، بررسی کنند.

اسلامی درباره واجدین شرایط رای اظهار کرد: کسانی که در مرحله اول رای نداده باشند، می‌توانند در هر حوزه‌ای رای دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رای داده باشند، فقط در همان حوزه می‌توانند در مرحله دوم رای بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره چگونگی رای دادن در انتخابات الکترونیکی، گفت: فرد با یکی از اصل مدارک کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه یا کارت پایان خدمت وارد شعبه می‌شود. در ابتدا احراز هویت به صورت الکترونیکی انجام شده و اگر فرد واجد شرایط رای دادن باشد، به او کارت تعرفه داده می‌شود.

رای دهنده، کارت تعرفه را بر روی مکانی که روی صندوق الکترونیکی است، قرار می‌دهد و وقتی صندوق اجازه رای دادن را داد، لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می‌گیرد و و فرد کد داوطلبان را در محل مشخص شده به صورت دستی وارد کرده و رای خود را می‌دهد. در این انتخابات دیگر تعرفه رای کاغذی وجود ندارد و تعرفه‌ای هم داخل صندوق انداخته نمی‌شود. بعد از اینکه فرد رای خود را داد، کارت تعرفه را برمی گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.

اسلامی در پایان با بیان اینکه در حوزه‌های الکترونیک تلاش می‌شود با تایید هیات نظارت، نتایج در اسرع وقت اعلام گردد، گفت: البته فرایندهای اعتراض و شکایت در هیات‌های اجرایی و نظارت هم پیش بینی شده و طبق قانون انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • اعلام آخرین مهلت استفاده از کالابرگ الکترونیکی
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟+ فیلم
  • انتخابات الکترونیک چه مراحلی دارد؟
  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند